Reserveer deze must-have!

ORGANISATIEVERANDERING

HOE MOEILIJK KAN HET ZIJN?

Hoe je als managementteam de organisatie door de verandering leidt

Een must-have voor managers met veranderaspiratie én -frustratie

Wat is de overeenkomst tussen organisatieverandering en een verslaving?

Het terugvalpercentage bij beide is enorm. Er zijn talloze competente managers, maar nog te weinig competente managementteams. En die worstelen vaak onnodig met hoe zij hun organisatie door de verandering kunnen leiden. Managementteamontwikkeling en verandermanagement gaan hand in hand, maar dat wordt zelden zo gezien.

Waarom is veranderen soms zo taai?

Dit boek neemt je mee door de stappen die een managementteam kan zetten om soepel door veranderingen te navigeren. Het laat zien aan welke zes knoppen je kunt draaien om een veranderproces wel succesvol te laten verlopen. Ook gaat het in op de tien meeste gehoorde misvattingen over veranderen.

Managers met een veranderopdracht in grote en middelgrote bedrijven lezen in dit boek hoe ze, samen met hun MT-collega’s, hun organisatie het makkelijkst door de verandering kunnen loodsen. Ook organisatieadviseurs, teamcoaches, en andere veranderaars vinden in dit boek inzichten die hun werk voor altijd zullen veranderen.

USP’s

• Bouwt voort op het succesvolle boek Systemisch Transitiemanagement (2013).

• Maakt complexe processen helder, inzichtelijk en handelbaar.

• Unieke combinatie van verandermanagement en managementteamontwikkeling.

Bianca van Leeuwen is adviseur, opleider en keynotespeaker en begeleidt managementteams bij het realiseren van hun veranderdoelen. Samen met Maaike Thiecke publiceerde ze Systemisch Transitiemanagment (2013). Daarvan zijn inmiddels meer dan 10.000 exemplaren verkocht