Een goed verhaal

Ik vertel graag een goed verhaal over hoe veranderprocessen werken.  Als mensen zichzelf en anderen begrijpen zijn ze namelijk succesvoller!

Keynote Veranderen: hoe moeilijk kan het zijn?

70 % van de organisatieveranderingen lukt niet. Waar ligt dat eigenlijk aan? En hoe komt het dat, ook als je alles goed geregeld hebt, de verandering toch niet van zelf gaat?

Voordat ik organisatieadviseur werd, hielp ik mensen met een van de moeilijkste opgaven in het leven, hun verslaving onder controle krijgen. Dus toen ik de overstap maakte naar het begeleiden van organisatieveranderingen, dacht ik; Hoe moeilijk kan het zijn?

Viel dat even tegen!

De laatste 20 jaar probeer ik gedragsverandering in organisaties te begrijpen. Als leidinggevende kun je veel invloed op hebben op het gedrag van je medewerkers. En ik heb gemerkt dat gedragsverandering in organisaties veel overeenkomsten heeft met een afkickproces. 

Ik kom je inspireren, en verleiden om dingen anders te zien en te doen. Mijn kijk op organisatieverandering is een mix van psychologische, organisatiekundige en systemische  inzichten. Ik geef je een simpel perspectief op hoe verandering altijd weer verloopt, op hoe weerstand je juist helpt én geef je handvatten waardoor je morgen anders kunt sturen.

Boek me als inspirerende spreker. Bel: +31 6 431 998 54 of neem contact op via het contactformulier